„MÕTTEKOHT“ | Marilyn Jurman: „Mulle kirjutas pea tuhat tüdrukut sellest, kuidas neid on ära kasutatud. Igasse sellisesse loosse tuleb suhtuda tõsiselt!“

Silja Paavle, 1. detsember 2021

"Ah, ma ei hakka sellest üldse rääkima, see, mis minuga juhtus, ei ole üldse nii hull,“ on tüüpiline lause, millega Marilyn Jurmani sõnul väga paljud noored end lohutavad, kui neid on ära kasutatud. Aga see on tänase Naistelehe podcast’i Mõttekoht külaliseks oleva näitlejanna sõnul vale – iga juhtunud lugu mõjutab inimest kogu elu ja seepärast tuleb igasse ärakasutamisega seonduvasse loosse suhtuda tõsiselt.

Näitleja ning magistriõppes psühholoogiat õppiva Marilyni sõnul ei maksa luua illusiooni, et selliseid lugusid on vähe. Ühe ootamtu seiga tõttu hakkasid talle kirjutama tüdrukud ning talle saadeti pea tuhat kirja, kus räägiti lugudest, kuidas kedagi on purjus peaga ära kasutatud, kuidas klassivennad on sundinud pornot vaatama või poolalasti pilte sotsiaalmeediasse üles pannud, kuidas kellegi vanaisa on teinud tast alasti pilte või midagi hullemat veel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?