KOMBUCHA-TALU PERENAINE LIIS: „Teeseenejook valis minu, mitte mina teda.“

Anu Viita-Neuhaus, 1. detsember 2021

Lääne-Virumaal asuva Kivimurru talu perenaine Liis Järvamägi sai oma ettevõtmise rajamiseks idee vanaemalt. Nüüd valmistab ta koduköögis maitsetest tulvil kombucha’t ehk teeseenejooki.

„Kõik sai alguse kolm aastat tagasi, kui vanaema mulle teeseene kinkis,“ ütleb Liis (27) lustakalt. Mõistagi polnud tal toona õrna aimugi, kuidas omapärase kingituse eest hoolitseda – seega guugeldas arvutis. „Ühes blogipostituses tunnistas kirjutaja, et pani oma seenele nimeks Peeter. „Ta on ju omamoodi pereliige. Mõtlesin seepeale, mis mina talle nimeks panen?“ meenutab ta.

Lääne-Virumaal asuva Kivimurru talu perenaine Liis Järvamägi sai oma ettevõtmise rajamiseks idee vanaemalt. Nüüd valmistab ta koduköögis maitsetest tulvil kombucha’t ehk teeseenejooki.

„Kõik sai alguse kolm aastat tagasi, kui vanaema mulle teeseene kinkis,“ ütleb Liis (27) lustakalt. Mõistagi polnud tal toona õrna aimugi, kuidas omapärase kingituse eest hoolitseda – seega guugeldas arvutis. „Ühes blogipostituses tunnistas kirjutaja, et pani oma seenele nimeks Peeter. „Ta on ju omamoodi pereliige. Mõtlesin seepeale, mis mina talle nimeks panen?“ meenutab ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?