TEST| Viiruseid saab tõrjuda ka marineeritud küüslauguga. Milline purgike tasub poest koju tuua?

Silja Paavle, 4. märts 2020

Gripihooaja haripunktis on mõistlik meelde tuletada, et küüslaugust on tõbede ennetamisel kasu. Neile, kes seda toorena süüa ei saa või ei taha, on parim valik marineeritud küüslauk. Kuid milline neist pakub ka maitseelamust?

Kuidas testisime?Sõime küüslauku lisanditeta, et mitte lasta kõrvalmaitsetel end eksitada. Iga testija pistis põske kaks küüslauguküünt – ühe otse purgist ja teise köögipaberilt, et veidi õli ning marinaadi kogust küüne ümbert vähendada. Peale maitse hindasime ka lõhna ja marinaadi vängust, mis mõjutab kindlasti ka marineeritud küüslaukude maitse lõpptulemust.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?