Uskumatu: hakkliha aitab hallil sügisel toidulauale värvirõõmu tuua

Kersti Eero, 12. oktoober 2019

Kui paljud toidud ja toorained on mingil ajahetkel väga populaarsed ja seejärel vajuvad justkui unustusehõlma, siis hakkliha on viimased 50 aastat – sõltumata riigikorrast – suutnud pidevalt laineharjal püsida. Milles siis peitub tema edu võti, selgitab mitme kokaraamatu autor Kristina Efert. 

„Hakkliha on erinevate lihatükkidega võrreldes odav tooraine ja hakkliharoad saavad ka suhteliselt kiiresti valmis. Lisaks annab temast väga erinevaid toite teha,“ ütleb edukas kokaraamatute autor Kristina Efert. Samas tundub talle, et hakkliha ei leia siiski väärilist kasutust. „Sageli tehakse kodus temast suppi, kastet ja kotlette ning sellega ring piirdubki. Tegelikult võiks temast teha mida iganes,“ tõdeb Kristina. Oma sõnade kinnituseks andis ta hakklihast äsja välja ka terve raamatu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?