Peruust pärit peakokk Ernesto Robles ei mõista, miks eestlased nii väga sealiha armastavad: igal pool on alati ahjupraad!

Helle Rudi, 29. mai 2019

Peruust pärit, kuid juba üle 20 aasta Eesti köökides töötanud peakokk Ernesto Robles ei mõista siiani, miks eestlased nii väga sealiha armastavad.

Esimest külaskäiku Eestisse mäletab Ernesto (51) sama hästi, nagu oleks see juhtunud eile. «WC-paber meenutas rohkem liivapaberit ja kanad toiduletis olid rohelised,» naerab ta end aastasse 1994 tagasi mõeldes. Rootsis elanud mehele oli see paras šokk. Eestisse puhkama tuli ta sõbra soovitusel, sest äsja iseseisvuse taastanud riigis näis kõik «hea ja odav». Ent sellist vaatepilti ei osanud ta oodata.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?