Kuidas teha makroone? Samm-sammult ja piltidega õpetus!

Ragne Värk, 30. jaanuar 2019

Igat sorti linnalegendid makrooniteo kindlast ebaõnnestumisest on asjatud. Imeliste mandlimagusate küpsetiste valmistamine vajab lihtsalt õiget tunnetust ja sissetöötamist.

Pisikesed maiused valmivad munavalgest, suhkrust ja mandlijahust. Makrooniketaste vahele pistetakse meelepärane kreem. Makroone iseloomustab sile pealispind ja pisikesed svammi­taolised jalakesed, mis küpsemisel äärde tekivad.

Igat sorti linnalegendid makrooniteo kindlast ebaõnnestumisest on asjatud. Imeliste mandlimagusate küpsetiste valmistamine vajab lihtsalt õiget tunnetust ja sissetöötamist.

Pisikesed maiused valmivad munavalgest, suhkrust ja mandlijahust. Makrooniketaste vahele pistetakse meelepärane kreem. Makroone iseloomustab sile pealispind ja pisikesed svammi­taolised jalakesed, mis küpsemisel äärde tekivad.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?