Päikeseline suupiste halli sügisõhtusse

Mari Kukk, 2. november 2016

Kõik Aasia köögi sõbrad teavad küpsetatud kevadrulle, kuid palju tervislikumad ja maitsvamad on need Vietnami moodi värskena. Üllata sombusel sügisõhtul külalisi kevadiselt kergete suupistetega, mis viivad mõtted kiiresti päikeselistele radadele.

Daisy Lappard Kutsusime appi restorani Riis peakoka Kadri ­Trani, kes alustas vajaliku kraami ritta ladumisega. ­Kevadrullide tähtsamad komponendid on riisipaber, riisinuudlid, köögiviljad ja salat, liha või mereannid, maitsetaimed ja kaste. Meie kasutame kurki-porgandit, Rooma salati lehti, koriandrit ja basiilikut, pardifileed ja kuningkrevette, purustatud India pähkleid, hoisin-kastet, heledat sojakastet ja maapähklivõid ning kaunistuseks röstsibulat.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?