2 mõnusat tomatisuppi

Retseptid on pärit Kristina Eferti raamatust «Tomat. Salatist vürtsmoosini» Retseptid: Kristina Efert Fotod: Triin Raa, 17. august 2016

Värske Tomati Aeg On Meie Kliimas Lühike. Kasuta Seda Siis Maksimaalselt Ning Pista Lihavaid Ja Mahlaseid Tomateid (Mille Prantslased, Muide, On Imetlevalt Armastuse Õunteks Ristinud) Iga Roa Sisse. Tummised Tomatisupid Saavad Kiirelt Su Pere Lemmikuiks!

Käsitööõllede pruulija Koch korraldab esmakordselt üle-eestilise kodupruulijate konkursi, et ühendada koduõllede tegijaid kogu Eestis. Osalejate ülesanne on pruulida punane õlu kangusega 6–7%. Hindamiseks oodatakse õlut pudeldatuna, etiketil peab olema näidatud õlle stiil, kangus ja nimi. Koduõllesid hindab žürii, mis koosneb kogenud pruulijaist ja teistest valdkonna ekspertidest. Õlle hindamisel võtab žürii arvesse selle lõhna, värvust, vahtu ja maitset.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?