LAPSED KÖÖGIS | Pontsakad õunapannkoogid

Ragne Värk, 30. august 2023

Tainasse riivitud õunad teevad pannkookidega imesid – need lisavad maitset, mahlakust ja tekstuuri ning tulemuseks on justkui tummised sõrnikud. Söö neid hapukoore või lemmikmoosiga.

Valmistamise aeg
25 minutit
Kogus
18 portsjonit
  1. 150 grammi hapukoort
  2. 1 muna
  3. 50 grammi suhkrut
  4. 100 grammi nisujahu
  5. 1 teelusikatäis küpsetuspulbrit
  6. näpuotsatäis soola
  7. 300 grammi õunu (tervete õunte kogus)
Laps saab ise hakkama!
  1. Sega hapukoor, munad ja suhkur. Sega ülejäänud kuivained omavahel läbi ning lisa segades hapukooresegule. Riivi koorega õunad jämeda riivipoolega, jäta südamik riivimata. Puista riivitud õunad tainasse.

  2. Küpseta kuumal õliga kaetud pannil pisikesed õunapannkoogid mõlemalt poolt kuldseks.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?