3 VIIMASE HETKE KINKI | Krõbedad kikerherned, isetehtud piparkoogitainas ja soolakaramellikaste
Ragne Värk, 21. detsember 2022
Kingid jäid viimasele minutile? Naistelehe köögitoimetaja Ragne Värk aitab sind hädast välja.
Krõbedad kikerherned soolasesõbrale
Loputa kaks purki kikerherneid voolava vee all läbi. Patsuta need majapidamispaberiga kuivaks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale 4 sl oliiviõli. Raputa peale paar näpuotsatäit pipart ja sega kätega segamini.
Küpseta 200 kraadi juures 35–40 minutit. Lisa küpsenud kikerhernestele 1 tl karripulbrit, 1 tl paprikapulbrit ja veidi Cayenne’i pipart. Sega läbi ja lase jahtuda. Tõsta purki.
Kaunista purk jõuluehte ja tšillipipraga!