3 VIIMASE HETKE KINKI | Krõbedad kikerherned, isetehtud piparkoogitainas ja soolakaramellikaste

Ragne Värk, 21. detsember 2022

Kingid jäid viimasele minutile? Naistelehe köögitoimetaja Ragne Värk aitab sind hädast välja.

Krõbedad kikerherned soolasesõbrale

  • Loputa kaks purki kikerherneid voolava vee all läbi. Patsuta need majapidamispaberiga kuivaks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale 4 sl oliiviõli. Raputa peale paar näpuotsatäit pipart ja sega kätega segamini.

  • Küpseta 200 kraadi juures 35–40 minutit. Lisa küpsenud kikerhernestele 1 tl karripulbrit, 1 tl paprikapulbrit ja veidi Cayenne’i pipart. Sega läbi ja lase jahtuda. Tõsta purki.

  • Kaunista purk jõuluehte ja tšillipipraga!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?